Slot: "Stap naar Feyenoord een hele mooi vervolgstap"

15 december 2020, 11:17   Bijgewerkt: 15 december 2020, 11:32

Arne Slot is trots op zijn aanstelling als trainer van Feyenoord. De Rotterdamse club maakte dinsdagmorgen bekend dat de 42-jarige oefenmeester met ingang van 1 juli 2021 aan de slag gaat in De Kuip.

Dat Slot zou worden aangesteld als opvolger van Dick Advocaat, hing al een tijdje in de lucht. De oefenmeester werd onlangs op straat gezet door AZ nadat bekend was geworden dat hij in het geheim gesprekken voerde met Feyenoord. "Ik heb drieënhalf jaar met veel plezier gewerkt bij AZ en ben de club en de spelers dankbaar voor de ontwikkeling die ik als trainer heb doorgemaakt", begint Slot op de website van zijn nieuwe werkgever.

Slot gaat in elk geval voor twee jaar aan de slag bij Feyenoord. De club heeft de optie om zijn contract met nog een seizoen te verlengen. "Deze stap naar Feyenoord is een hele mooie vervolgstap in mijn carrière. Als een topclub als Feyenoord zich meldt, dan ben je niet alleen vereerd maar zeker ook trots dat je deze stap kan maken."

"Arne heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een succesvolle trainer met een herkenbare speelstijl, waarbij spelers zich uitstekend doorontwikkelen, wat voor Feyenoord natuurlijk heel belangrijk is", reageert technisch directeur Frank Arnesen. "Bovendien hebben we er groot vertrouwen in dat straks met hem de prestaties onder Dick Advocaats leiding een goed vervolg kunnen worden gegeven."

Lees ook'Twee investeerders willen 130 miljoen euro in Feyenoord steken'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen