Slot heeft waardering voor werk en resultaten van Advocaat

15 december 2020, 12:20

Arne Slot heeft veel respect voor het huidige werk van Dick Advocaat. De opvolger van de ervaren coach wil daarom in de media nog niet te veel naar buiten treden over zijn plannen komend seizoen. Wel reageerde hij kort op zijn officiële aanstelling in De Kuip, waar hij voor twee seizoenen tekende, met de optie voor nog een jaar.

"Ik kijk met veel waardering naar de resultaten en de onverzettelijkheid van het Feyenoord van Dick Advocaat. Daarom vind ik het niet netjes om op dit moment, met de media te praten over mijn benoeming als hoofdtrainer van Feyenoord", vertelt hij tegenover Voetbal International over het contract dat hij tekende in De Kuip. "Ik wil verder te allen tijde voorkomen dat het nu over mij gaat, want Feyenoord heeft dit seizoen nog veel om voor te spelen."

Wel kijkt hij heel erg uit naar zijn periode bij Feyenoord. "Als speler en trainer heb ik ervaren dat een volle Kuip toch wel heel bijzonder is. Dat ik vanaf volgend seizoen tweewekelijks als trainer een volle Kuip inloop is, helemaal in het licht van de huidige coronamaatregelen en beperkingen, een mooi vooruitzicht", stelt Slot. Met een kleine knipoog naar zijn eigen ontslag. "De afgelopen week is maar weer eens gebleken hoe groot de allure en impact van een club als Feyenoord is."

Lees ook: Slot: "Stap naar Feyenoord een hele mooi vervolgstap"

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen