Schmidt verwacht Madueke snel terug en waarschuwt PSV

15 december 2020, 14:00

PSV-trainer Roger Schmidt verwacht op korte termijn geen spelers terug uit de overvolle ziekenboeg. Alleen Noni Madueke zal snel weer aansluiten bij de A-selectie, maar verder wordt er dit kalenderjaar niemand meer terugverwacht. Daarnaast is Schmidt op zijn hoede voor De Graafschap, dat eerder dit seizoen FC Twente al uitschakelde in de KNVB Beker.

Dat heeft Schmidt verteld op de clubsite. "De Graafschap heeft in de vorige ronde FC Twente verslagen. Dat bewijst dat het een sterk team is, dat ook tegen ons kan verrassen", waarschuwt Schmidt zijn ploeg voor De Superboeren. "Van verhalen en analyses weet ik dat het niet makkelijk is om in Doetinchem te spelen. We hebben respect voor De Graafschap en voor hun prestaties in de Eerste Divisie." Het elftal van Mike Snoei staat momenteel op de derde plaats op het tweede niveau van Nederland.  

Behalve Madueke blijven onder anderen Ryan Thomas, Eran Zahavi, Erick Gutiérrez en Marco van Ginkel dit kalenderjaar dus in de lappenmand zitten. Ook zonder hen wil Schmidt gewoon winnen in Doetinchem. "Ik houd van bekervoetbal. Het gegeven dat over één wedstrijd de winnaar een ronde verder gaat vind ik mooi en uitdagend", stelt hij. "Ons doel is helder: wij strijden om de winst. Die intenties zullen we iedere wedstrijd opnieuw moeten laten zien en dat begint woensdag."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen