VVV mist Giakoumakis en Swinkels, maar ziet viertal terugkeren

15 december 2020, 16:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Voor VVV-Venlo wacht woensdag een zware uitwedstrijd in de KNVB Beker. De Limburgers gaan op bezoek bij Almere City FC, dat goed op dreef is in de Eerste Divisie en tweede staat. Domper voor VVV is bovendien dat spits Georgos Giakoumakis niet inzetbaar is.

De Griek scoorde al tien keer in twaalf wedstrijden in de Eredivisie, maar raakte tegen Feyenoord licht geblesseerd. De verwachting is dan ook dat hij woensdag niet mee kan spelen. Aangezien Giakoumakis in het aanvalsspel van zeer grote waarde is voor VVV, is dat een behoorlijke domper voor de ploeg van Hans de Koning. Ook verdediger Arjan Swinkels is niet inzetbaar. Hij viel eveneens uit tegen Feyenoord.

Er is ook goed nieuws te melden voor VVV, aangezien een viertal spelers is teruggekeerd van een absentie. Middenvelder Danny Post, de centrale verdedigers Roy Gelmi en Stan van Dijck én keeper Thorsten Kirschbaum zijn weer inzetbaar tegen Almere City. Post en Gelmi ontbraken door een schorsing, terwijl Van Dijck en Kirschbaum niet fit waren.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen