EasyToys mag ook na dit seizoen sponsor van Emmen blijven

15 december 2020, 17:57

De naam van EasyToys mag ook na dit seizoen op het tenue van FC Emmen prijken. De erotische webshop is sinds september hoofdsponsor van de Eredivisie-club, nadat de KNVB daar aanvankelijk nog voor ging liggen. Dat kan voor komende seizoen niet meer gebeuren.

De KNVB ging uiteindelijk overstag, nadat het niet eerst geen voorstander was van het erotische bedrijf als sponsor van Emmen. Er werd afgesproken dat er daardoor gekozen werd voor een contract tot het einde van het seizoen. Maandagmiddag is bij de ledenvergadering van de KNVB echter besloten dat het sponsorreglement wordt geschrapt. Dat betekent dat de bond niet meer voor een eventuele sponsor kan gaan liggen en EasyToys dus hoofdsponsor zou kunnen blijven. Of dat ook gebeurt, zal de komenden maanden blijken. Dan gaat Emmen met het bedrijf in gesprek over de toekomst.

Een meerderheid van de clubs was het er mee eens om het sponsorreglement te schrappen, waardoor in de toekomst alleen de Reclame Code Commissie nog een eventuele sponsor kan verbieden.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen