De Graafschap wil stunten: "Mooi om tegen Götze te spelen"

15 december 2020, 18:47

De Graafschap werd in de zestiende finale van de beker gekoppeld aan PSV en wacht woensdag dan ook een zware klus in het toernooi. Elmo Lieftink weet dat het een pittige klus wordt, maar gaat wel vol voor een stunt.

Bij Roger Schmidt is het vooraf moeilijk te zeggen wie er gaan spelen. De Duitser rouleert veel, weet Lieftink. "Ze hebben een hele brede selectie, met erg veel goede spelers. Natuurlijk wordt het heel zwaar, maar we gaan voor een stunt", vertelt de middenvelder aan Omroep Gelderland. Met wie hij op het middenveld te maken gaat krijgen, weet Lieftink niet. "Hij rouleert veel. Ja, ik zou het persoonlijk heel mooi vinden om tegen een speler als Mario Götze te spelen. Dat is heel speciaal en als hij speelt, juich ik dat alleen maar toe."

Eerder dit seizoen won De Graafschap in de beker al knap bij FC Twente. De ploeg kan dus wel degelijk stunten, ondanks dat het in de Eerste Divisie nog niet naar wens gaat. "Laten we hopen op weer zo'n avondje", zegt Lieftink. "Ik vind het echt een mooi toernooi. Je krijgt één kans en het zijn echt wedstrijden op zich. Ik hou ervan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen