Van der Maarel niet tevreden: "Had wel beter gekund voor ons"

15 december 2020, 19:17

FC Utrecht hoopt net als vorig seizoen te stunten tegen Ajax in de beker. Toen werd er in de halve finale gewonnen van de Amsterdammers, maar ging de finale uiteindelijk niet door vanwege het coronavirus. Dat Ajax nu al zo vroeg in het toernooi aan Utrecht gekoppeld werd, is pech volgens Mark van der Maarel.

De captain van Utrecht won vorig seizoen met 3-1 van Ajax in de beker. Dat zorgde voor waanzinnige taferelen in Utrecht. "Als ik er beelden van terug zie, dan is het een bizar contrast met hoe het voetbal nu is", zegt de verdediger tegen De Telegraaf. "Die geweldige beleving in het stadion. Iedereen mist dat natuurlijk enorm, maar wij hadden altijd wel een bijzondere wisselwerking met het publiek. Het was een wedstrijd waarin veel dingen op zijn plek vielen voor ons. We hadden ook het gevoel dat het echt een ommekeer was en dat we het door konden trekken. We wonnen daarna met 5-1 van Sparta, maar toen hield alles op."

De loting voor de beker viel pittig uit voor Utrecht. "Het is een gekke situatie", zegt de rechtsback. "We winnen van ze in de halve finale, vervolgens wordt ons die finale door de neus geboord en waar nu de helft is vrijgeloot, mogen wij naar de ArenA. Het had wel wat beter gekund voor ons."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen