Sneijder over trainersrol bij Utrecht: "Sta er in elk geval positief in"

16 december 2020, 07:52

Van FC Utrecht heeft René Hake de kans gekregen om zich voorlopig te bewijzen als hoofdtrainer. Wat de club in de toekomst van plan is wat betreft de coaches, is nog niet bekend. Als er voor wordt gekozen om Wesley Sneijder in een samenwerking met Mark van Bommel aan boord te halen, dan staat Sneijder daar in ieder geval positief tegenover.

Het is geen geheim dat de geboren Utrechter warme gevoelens koestert voor FC Utrecht, waar hij afgelopen zomer zelfs even aan een comeback dacht. "Utrecht mag me altijd bellen. Een mooie club, met veel ambitie. En het blijft mijn stad", zegt de voormalig middenvelder tegen de NOS. "Maar ik weet ook hoe ik ben", vervolgt Sneijder. "Als ik me ergens bij aansluit, dan wil ik wel iets te zeggen hebben. Ik moet niet het gevoel hebben dat ik het vijfde wiel aan de wagen ben."

Over een eventuele samenwerking met Van Bommel is hij positief. "Ik ken Mark al zowat de helft van mijn leven. En ik heb altijd fantastisch met hem samengewerkt", zegt Sneijder. "Laat ik het zo zeggen: als ze ons vanuit Utrecht benaderen, sta ik er in elk geval positief in." De huidige situatie volgt Sneijder nog altijd op de voet.

Hij weet dat de huidige tiende plaats erg teleurstellend is. "Het is een moeilijke situatie", weet Sneijder. "Heel veel verwachten de supporters hier echt niet. Maar als je hardop uitspreekt dat je de topdrie wilt aanvallen en je staat tiende, dan hebben ze alle reden tot morren." Achter de schermen staat Utrecht er volgens Sneijder wel goed op. "Het gaat eigenlijk wel goed met de club. Ik heb wel het idee dat ondanks deze moeilijke tijd financieel de situatie goed onder controle is."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen