Groningen jaagt nog steeds op Harroui: "Geen geheim"

16 december 2020, 10:59

FC Groningen slaagde er in de zomer niet in om Abdou Harroui van Sparta over te nemen, maar dat betekent niet dat de interesse daarmee ten einde is gekomen. De club zit nog altijd achter de speler van Jong Oranje aan en hoopt mogelijk op een later moment alsnog zaken te kunnen doen.

Dat bevestigt technisch directeur Mark-Jan Fledderus. "Het zal moeten blijken of hij haalbaar voor ons is, maar dat we hem nog steeds zeer interessant vinden, is geen geheim", zegt de beleidsbepaler tegen Voetbal International. De middenvelder heeft bij Sparta nog een verbintenis tot de zomer van 2022.

Vooralsnog is Fledderus blij met wat Groningen dit seizoen laat zien, de uitschakeling in de beker van dinsdag daargelaten. "Wat voorop staat, is dat we enorm tevreden zijn over deze groep en de manier waarop die zich ontwikkelt", stelt de directeur. "Waar we wel naar aan het kijken zijn is de positie van centrale verdediger, vooral met het oog op de toekomst. We huren

€5.1M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ko-itakura">Ko Itakura van Manchester City en het ligt in de lijn der verwachting dat hij na dit seizoen voor ons niet te behouden zal zijn." De 23-jarige verdediger is bezig aan een sterk seizoen bij de nummer vijf van de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen