Letsch wil beker winnen: "Dat is helder, ook bij de club"

16 december 2020, 15:29

In 2017 liet Vitesse al zien dat het succesvol kan zijn in het bekertoernooi. Toen werd het toernooi namelijk gewonnen door de Arnhemmers. Om weer zo'n mooi succes te beleven, moet er donderdag afgerekend worden met Willem II. Thomas Letsch hoopt op een mooie campagne.

De Duitser presteert vooralsnog goed met Vitesse en wil de club nog een keer de beker laten winnen. "Het is een duidelijk doel", zegt hij tegen Omroep Gelderland. "Het was voor de club een fantastische ervaring, ik heb er natuurlijk veel over gehoord. Vijf wedstrijden op rij winnen, het is voor deze club een hele belangrijke competitie. Dat weet ik. Er is een kans. Ook mijn doel is om de beker te winnen. Dat is helder, ook bij de club. Het zijn wedstrijden van alles of niets. Zwaar, maar wel uitdagend."

Letsch houdt bij Vitesse de focus op zowel de Eredivisie als de beker. "In beide competities willen we er het beste uithalen. Prijzen winnen is altijd het beste wat je in voetbal kan doen", stelt hij. Armando Broja is er door een positieve coronatest niet bij. Oussama Darfalou, die zondag scoorde tegen sc Heerenveen, krijgt daardoor de kans. Toch had hij als Broja fit was geweest, ook gespeeld. "Hij maakt steeds de 1-0, de belangrijkste goal. Darfalou doet het uitstekend en hij is een echte vechter voorin. Ook als Broja er zondag wel was geweest, had Oussama gespeeld. Je ziet dat hij aan zelfvertrouwen heeft gewonnen. Hij zit goed in zijn vel. Morgen mag hij weer scoren", knipoogt de trainer van de nummer vier van de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen