Unnerstall onderdeel van sterke basis PSV tegen De Graafschap

16 december 2020, 17:53   Bijgewerkt: 16 december 2020, 20:20

Roger Schmidt laat in zijn basiself tegen De Graafschap zien dat hij het bekertoernooi serieus neemt. Waar hij de afgelopen weken veel rouleerde, laat hij vandaag zeven basisspelers uit het duel tegen FC Utrecht afgelopen weekend staan. Alleen Mvogo, Boscagli, Teze en Rosario beginnen vanavond op de bank bij PSV.

Dat betekent onder meer een plek onder de lat voor Lars Unnerstall, die sinds de komst van Roger Schmidt pas één duel speelde. Het Eindhovens Dagblad spreekt van 'een stuk waardering en anderzijds de mogelijkheid om Mvogo fit te houden voor de laatste duels voor de winterstop'.

Unnerstall krijgt een ander centraal duo voor zich dan collega Yvon Mvogo. De plekken van Jordan Teze en Olivier Boscagli worden ingenomen door Timo Baumgartl en Nick Viergever. Ook Pablo Rosario krijgt rust: hij wordt vervangen door Jorrit Hendrix. Om 18.45 uur wordt er afgetrapt in Doetinchem.

Opstellingen

PSV: Unnerstall; Dumfries, Baumgartl, Viergever, Max; Sangaré, Hendrix; Ihattaren, Götze; Malen, Gakpo

De Graafschap: De Boer; Lelieveld, Van Huizen, Van Heertum, Van de Pavert, Tutuarima, Dekker, Lieftink, Konings, Seuntjens, Van Mieghem

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen