Post en VVV overwinteren in de beker: "Dat is ook wel eens leuk"

16 december 2020, 19:21

Danny Post is erg blij dat hij met zijn VVV-Venlo ook na de winterstop te bewonderen is in de KNVB Beker. De Venlonaren wonnen woensdagavond eenvoudig met 1-4 van Almere City en gaan binnenkort in de koker bij de loting voor de achtste finales. Dat gebeurt lang niet ieder jaar voor VVV.

"Dat is ook wel eens leuk", aldus Post na afloop voor de camera van FOX Sports. "Ik zit al een aantal jaar bij VVV en het is niet vaak gelukt om ver te komen in de beker. We hebben ook veel lastige lotingen gehad, dus voor nu het leuk. We wilden echt heel graag door. Dit kan ook een mooi kantelpunt zijn voor de competitie. We dachten natuurlijk dat het een lastige uitwedstrijd zou worden. Almere City doet het goed en wij zitten in een moeilijke periode. Ik denk dat we het heel goed ingevuld hebben."

In Almere kwam VVV vroeg op achterstand. "Dat is vervelend, ik denk dat we daar scherper moeten zijn. Dat geldt ook voor mij", gaf de aanvoerder toe. "Daarna pakken we het heel goed op.  We hebben redelijk goed gevoetbald, weinig weggegeven en zelf kansen gecreëerd. We probeerden meer beleving erin te gooien en wat hoger druk te zetten. Daar hadden zij in de opbouw geen oplossing voor. Ook in de tweede helft probeerden we het zo te doen, ondanks dat we al voor stonden. Dat pakte goed uit en het is lekker dat we dit kunnen laten zien."

Lees ook: VVV komt terug van vroege achterstand en bekert verder

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen