Ten Hag steunt Promes, terugkeer zondag is mogelijk

16 december 2020, 21:01   Bijgewerkt: 16 december 2020, 21:15

Erik ten Hag heeft zich voorafgaand aan het bekerduel tegen FC Utrecht voor het eerst uitgesproken over de situatie rond Quincy Promes. De Ajax-trainer heeft laten weten dat de hele ploeg de aanvaller steunt. De aanvaller wordt verdacht van betrokkenheid bij een steekpartij afgelopen zomer.

"Op de eerste plaats raakte het ons", vertelde Ten Hag aan FOX Sports. "Het raakte mij, de hele kleedkamer. Natuurlijk ben je daarvan onder de indruk. Ik heb met hem gesproken, met Quincy is het goed nu. Natuurlijk doet het wat met een mens. Ik heb hem nog niet uitgebreid gesproken, alleen telefonisch. Morgen zullen we verder met hem spreken en zullen we zien hoe het ervoor staat." 

Ten Hag is overtuigd van de onschuld van zijn speler. "Je bent in dit land onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Wij steunen hem, zo staat de hele kleedkamer erin. Dat doen we door er voor hem te zijn. Wij zullen hem helpen, maar hij moet zelf ook wat doen, ook over de streep komen. Je bent altijd voetballer, maar ook buiten de poorten van Ajax. Dat gesprek zullen we met hem voeren."

De trainer vertelde dat er verschillende gesprekken met de aanvaller zullen volgen. De directie sprak wel al met hem. "We zitten op één lijn in hoe we erin staan", zei Ten Hag over de selectie. Tot slot gaf hij aan dat een terugkeer in de wedstrijdselectie aanstaande zondag een optie zou kunnen zijn. "Zoals ik al zei: hij is een speler van ons. We zulen blij met hem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen