Snoei: "Grote ploegen hebben zo'n penalty niet nodig"

16 december 2020, 22:27

Bij De Graafschap waren ze woensdagavond geïrriteerd na de 1-2 nederlaag tegen PSV in de TOTO KNVB Beker. De Eindhovenaren kregen een strafschop na een overtreding van Rick Dekker op Denzel Dumfries. Zowel trainer Mike Snoei als hoofdrolspeler Dekker baalde enorm van dat moment. ?

Denzel Dumfries liet zich makkelijk vallen in het strafschopgebied, waarna Philipp Max het buitenkansje benutte en PSV op voorsprong zette. Waar Dumfries zelf al zei dat hij het een goedkope strafschop vond, was De Graafschap dat al helemaal van mening. "Grote ploegen hebben dit helemaal niet nodig", zei Snoei bij FOX Sports. "André Ooijer (assistent PSV, red.) zei ook al dat het geen strafschop was en bovendien werd er vooraf nog hands gemaakt door Götze", baalde de trainer. "Dumfries stort helemaal neer, heel overdreven. En dat beïnvloedt de wedstrijd dan. Deze strafschop had gewoon niet gegeven mogen worden."

Dekker was nog wat duidelijker over het moment. "Ik denk dat het gewoon een schwalbe is, als ik dit zo zie. Volgens mij raak ik hem helemaal niet. Het is jammer dat we op deze manier de wedstrijd verliezen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen