Labyad tel kwijt na bekerspektakel: "5-4, toch?"

16 december 2020 – In een knotsgekke bekeravond heeft Ajax met 5-4 gewonnen van FC Utrecht. Niet alleen voor de kijkers was het een chaotische avond, ook de spelers zelf verschenen na afloop vol ongeloof voor de camera. "Wat moet ik ervan zeggen?", was de eerste reactie van Zakaria Labyad. "Het was ongelofelijk."

Labyad tel kwijt na bekerspektakel: "5-4, toch?"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik weet zelf niet wat er gebeurde", zei Labyad tegen FOX Sports toen hij naar de wedstrijd werd gevraagd. "Het was een doelpuntrijke wedstrijd, negen goals... Het was 5-4, toch? Ik weet niet wat ik ervan moet vinden. Het is knap dat we vijf keer scoren, dramatisch dat we er vier tegen krijgen", vatte hij samen.

Labyad zelf was twee keer trefzeker. Die doelpunten maakte hij als spits, waar de andere spitsen door blessures afwezig waren. Sowieso wordt Ajax momenteel flink getroffen door blessureleed. "We spelen heel veel wedstrijden in een korte periode, natuurlijk komen er dan blessures. Maar goed, we hebben gewoon een heel sterke selectie. Jonge jongens die het vandaag gewoon goed hebben gedaan. Devyne (Rensch, red.) die een goede wedstrijd speelde, Jurgen (Ekkelenkamp, red.) die fantastisch inviel. Gelukkig konden we het opvangen."

Bij zijn eigen doelpunten juichte Labyad met een gebaar, waarmee hij zich richtte tot ploeggenoot Quincy Promes, die verdacht wordt van betrokkenheid bij een steekpartij. "We zijn er vrij rustig in gebleven, omdat we alle vertrouwen hebben in Quincy. Wij gaan ervanuit dat er niks is. We hebben er alle vertrouwen in. Ik heb hem dat niet gevraagd, maar ik ben ervan overtuigd."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd