Ten Hag zag 'crazy game': "Maakt het bekertoernooi zo mooi"

17 december 2020, 07:38

Erik ten Hag kon wel genieten van de wedstrijd tussen Ajax en FC Utrecht in de KNVB Beker. De Amsterdammers hadden het meer dan lastig dan met de Domstedelingen en leken op weg naar uitschakeling, maar wonnen toch met 5-4. Ten Hag vond het een 'crazy game'.

Er ging volgens de trainer van alles mis, maar dat zorgde wel voor een vermakelijk duel. "Het was een echte bekerwedstrijd met enorm veel fouten aan beide kanten", sprak de coach bij FOX Sports. "Een echte alles of niets wedstrijd, dat maakt het bekertoernooi zo mooi. Gelukkig is het voor ons alles geworden. We hebben vijf schitterende doelpunten gemaakt. Maar we hebben ook doelpunten weggegeven waar we het over moeten hebben."

Ten Hag kwam overigens met slecht nieuws over David Neres. De Braziliaan komt dit kalenderjaar niet meer in actie. Zijn blessure blijkt zodoende iets erger dan gedacht. "Met voortschrijdend inzicht blijkt dat hij dit jaar niet meer beschikbaar zal zijn. Ik hoop dat hij in januari er zo snel mogelijk weer bij is", zei de coach. Ajax speelt tot de jaarwisseling nog twee Eredivisie-wedstrijden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen