Feyenoord moet Kökcü missen op bezoek bij Vitesse

17 december 2020, 19:14

Slecht nieuws voor Dick Advocaat: ook Orkun Kökcü heeft zich gemeld in de ziekenboeg van de Rotterdammers. De middenvelder liep een blessure op tijdens de training van de Rotterdammers donderdagmiddag en ontbreekt dit weekend voor het treffen met Vitesse.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans, terwijl eerder ook Feyenoord Transfermarkt al naar buiten kwam met het nieuws dat er een speler geblesseerd was geraakt op de training. Volgens het AD ligt hij er zo'n anderhalve week uit, waardoor vermoedelijk het treffen met sc Heerenveen voor komende midweek ook ontbreekt. 

Justin Bijlow, Sven van Beek, Ridgeciano Haps, Róbert Bozenik en Christian Conteh zijn er sowieso ook niet bij, terwijl Steven Berghuis een lichte kwetsuur opliep afgelopen weekend. Hij werd door Advocaat voor het treffen met Vitesse wel gewoon terugverwacht. Haps maakte zijn rentree op het trainingsveld, maar wordt ook nog niet direct terugverwacht tegen de Arnhemmers. 

Kökcü is dit seizoen een belangrijke waarde voor Feyenoord, voor wie hij al zestien wedstrijden speelde. Daarin gaf hij één assists en maakte hij één doelpunt. Dat deed hij in de Europa League tegen CSKA Moskou. Toen hij eerder dit seizoen tegen FC Utrecht een schorsing uitzat, was Jordy Wehrmann zijn vervanger

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen