United komt blunder Henderson te boven en zet uitreeks voort

17 december 2020, 23:05

Manchester United is een enorme flater van keeper Dean Henderson donderdagavond te boven gekomen. De stand-in ging tegen hekkensluiter Sheffield United, ook nog eens zijn oude club, heel pijnlijk in de fout, maar zag dat Marcus Rashford en Anthony Martial de schade rechttrokken en United de zege bezorgden (2-3). Dat is de tiende uitoverwinning op rij voor The Red Devils

Zonder Donny van de Beek in de basis, kwam Manchester United al snel in grote problemen. David de Gea zat voor de verandering naast de oud-Ajacied op de bank en zag hoe zijn vervanger tegen diens oude club pijnlijk de fout inging. Omdat manager Ole Gunnar Solskjaer al vol onder druk ligt na de Champions League-uitschakeling, betekende dat een nieuwe forse tik voor de coach, wiens keuze heel slecht uit leek te pakken.

Gelukkig voor Soksjaer kwam alles goed tegen Sheffield United. De vorig seizoen verrassend sterke ploeg bungelt momenteel onderaan de Premier League en kon ook deze voorsprong niet lang beethouden. Na een half uur hadden Rashford en Martial met twee fraaie goals de score omgedraaid en direct na de pauze maakte Rashford op aangeven van de Franse aanvaller ook derde United-goal.

Hoewel David McGoldrick met zijn tweede goal van de avond vlak voor tijd het duel nog erg spannend maakte, trok Manchester United de moeizame zege over de streep en staat het in verliespunten gelijk met nummer twee Tottenham Hotspur. Het zal de kritiek op Solskjaer in elk geval voor even doen verstommen, al was dat volstrekt anders geweest als de fout van Henderson punten had gekost. Doordat het uiteindelijk resulteerde in een zege, kan Solskjaer zelfs de langste winning streak ooit maken in de Premier League. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen