Clement wijt pijntjes Lang aan gebrek aan speeltijd bij Ajax

18 december 2020, 11:32

Club Brugge hoeft Noa Lang niet lang te missen. De blessure van de 21-jarige aanvaller valt mee. Lang viel donderdagavond tijdens de eerste helft van de wedstrijd tussen KV Mechelen en Club Brugge (0-3) geblesseerd uit. Volgens Philippe Clement kampte Lang met stijfheid in zijn hamstrings.

Dat Lang uitviel, verraste zijn trainer niet. "Het is ook daarom dat ik hem in de voorbije weken geregeld naar de kant haalde in de slotfase van een wedstrijd', vertelde Clement na afloop van de wedstrijd in Mechelen voor de camera van Eleven Sports.

Clement denkt te weten waarom Lang het op dit moment fysiek wat lastig heeft. "Noa heeft weinig gespeeld voor hij bij ons was. Bij Ajax stond zijn teller op amper twintig minuten. Hij heeft nooit zoveel wedstrijden achter elkaar gespeeld als bij nu bij Club Brugge."

Het is nog onduidelijk of Lang in actie kan komen als Club Brugge het zondag opneemt tegen KAA Gent. "Dat kan ik nu nog niet zeggen. We zullen moeten afwachten hoe de blessure evolueert", besloot Clement.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen