Transferweekje: weinig vuurwerk, Rekik naar Arsenal en Huntelaar

19 december 2020, 12:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Nog twee weken en dan opent de winterse transfermarkt zijn deuren. Het geruchtencircuit draait inmiddels op volle toeren. Wat staat er de komende transferperiode te gebeuren? Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten en verhalen van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland.

Weinig vuurwerk bij de traditionele top-drie

Huntelaar in gesprek met De Graafschap

Klaas-Jan Huntelaar kondigde vorig weekend zijn afscheid aan als profvoetballer bij Ajax. De inmiddels 37-jarige (!) spits gaf aan dat het voor hem tijd is om zijn schoenen aan de wilgen te hangen, maar De Graafschap hoopt stiekem daar een stokje voor te steken. De Superboeren hebben The Hunter inmiddels benaderd om een gesprek aan te aan over zijn toekomst, daar heeft Huntelaar groen licht voor gegeven. "We willen graag van hem horen hoe hij tegen de toekomst aankijkt. Hij zal ook met het thuisfront moeten bespreken of hij helemaal wil stoppen of nog iets anders gaat doen. Wij zijn daar uiteraard benieuwd naar", vertelt hij tegenover De Gelderlander. Ook Mike Snoei hoopt dat Huntelaar 'de cirkel rondmaakt' in Doetinchem. Mocht hij niet als voetballer doorgaan bij De Graafschap, dan wellicht in een andere functie.

Toptransfer voor Rekik 

Wat doet Gómez?

De toekomst van Papu Gómez is ongewis. De Argentijnse spelmaker ligt overhoop met trainer Gian Piero Gasperini. De relatie tussen de speler en trainer bekoelde ruim twee weken geleden door een incident tijdens het treffen met FC Midtjylland in de Champions League. Gómez weigerde een tactische aanwijzing op te volgen en tijdens de rust liepen de gemoederen flink op. Een winters vertrek lijkt een reële optie voor de middenvelder. Meerdere clubs zouden geïnteresseerd zijn. Volgens Tuttosport is het FC Cincinnati van trainer Jaap Stam een van de clubs die belangstelling heeft.

Rashford langer op Old Trafford

Tottenham in de maag met Alli

Dele Alli maakte onderdeel uit van de lijst met de 55 beste spelers ter wereld, zo werd deze week duidelijk. Des te opmerkelijk is het wat dat betreft dat hij zelden minuten maakt onder José Mourinho, die bij Tottenham Hotspur zijn favoriete elftal heeft gevonden. De club staat open voor een verkoop, maar het is nog onduidelijk waar zijn toekomst ligt. Volgens Four Four Two was Paris Saint-Germain in de zomer concreet voor hem, maar van een deal kwam het niet. Tottenham staat ervoor open om hem in de winter te verhuren, maar wil hem niet bij een concurrent stallen. Ook Harry Winks mag mogelijk tijdelijk elders aan het werk, al zou Mourinho het ook geen probleem vinden om het duo te houden. De vraag is of ze zelf genoegen kunnen blijven nemen met een reserverol.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen