'FC Emmen biedt Van Hooijdonk en NAC Breda uitweg'

18 december 2020 – FC Emmen biedt Sydney van Hooijdonk (20) mogelijk een uitkomst bij NAC Breda. De Drentenaren zien in de talentvolle spits een versterking voor de voorhoede en is serieus geïnteresseerd. Met een aflopend contract in het vooruitzicht – waarover de Eerste Divisie-club en spits overigens nog wel in gesprek zijn – biedt een winterstransfer mogelijk voor alle betrokkenen uitkomst.

'FC Emmen biedt Van Hooijdonk en NAC Breda uitweg'

Voetbal International bericht althans over de interesse van FC Emmen in de talentvolle spits, over wie recent roering ontstond. Van Hooijdonk werd in de negentigste minuut ingebracht door trainer Maurice Steijn en dat was een volgend hoofdstuk in het toch al onrustige boek rondom hem dit seizoen. Afgelopen zomer leek het talent ook te vertrekken, maar bleef hij alsnog en groeide hij zelfs uit tot eerste keuze in de punt van de NAC-aanval. Een ongeluk met de douche zorgde ervoor dat hij weer op de reservebank terecht kwam, ondanks de acht goals in dertien optredens.

Lees ookSteijn ruziet met verslaggever en breekt interview af

Overigens is FC Emmen niet de enige geïnteresseerde in de clubtopscorer van NAC Breda: eerder werden ook Nottingham Forest en twee andere clubs uit Engeland gelinkt aan de diensten van Van Hooijdonk. Zeker is dat FC Emmen in elk geval een aanvallende versterking wil presenteren in de winterstop, omdat de club niet over genoeg scorend vermogen en diepgang beschikt momenteel.

Eredivisie

gerelateerd