Manschot eerlijk: "Ik beoordeel het gewoon compleet verkeerd"

18 december 2020, 21:41   Bijgewerkt: 18 december 2020, 21:48

Jeroen Manschot heeft vrijdagavond het boetekleed aangetrokken nadat hij FC Volendam een honderd procent strafschop onthield. De Volendammers verloren met 3-0 van NAC Breda, maar hadden door de penalty op voorsprong kunnen komen. Manschot was achteraf eerlijk over het zijn foute beoordeling van het moment.

"Je staat op het veld, omdat je alle beslissingen goed wil nemen", begon hij tegenover FOX Sports. Vervolgens kreeg Manschot de overtreding van keeper Roy Kortsmit, die een doorgebroken Samuele Mulattieri omver kegelde, nog eens te zien. "Ik heb 'm al tot in den treure gezien", reageerde hij. "Dat hoeft niet, want het is vrij duidelijk. Je ziet mij er ook kort bij staan. Eigenlijk zou je denken: zit er een vliegje in je oog? Dat is het zeker niet, ik beoordeel het gewoon compleet verkeerd."

"Ik ga wel met een rotgevoel naar huis", ging de arbiter verder. "Er waren erna nog een aantal strafschopmomenten in de wedstrijd. Daar moet je nog steeds je verantwoordelijkheid nemen. Mis ik er nog een? Of ga ik compenseren? Dan maak ik nog een fout, dat moet je voorkomen." In de rust zag Manschot dat hij een fout had gemaakt. "Ik ben nog naar de trainer gegaan: 'je hebt er niks aan, maar ik mis een honderd procent pingel.'"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen