El Allouchi is verbaasd door NAC: "Op dit moment ligt het stil"

19 december 2020, 13:43

Het is de vraag waar de toekomst van Mounir El Allouchi ligt. De basisklant van NAC Breda weet dat de club langer met hem doorwil, maar het is de vraag of hij daar zelf ook voor open staat. Op dit moment liggen de gesprekken stil.

El Allouchi beschikt over een aflopend contract. Algemeen directeur Mattijs Manders liet weten dat er gesprekken gaande zijn over een nieuw contract. "Ik heb het ook meegekregen, ik kreeg het stukje doorgestuurd", reageert El Allouchi bij BN De Stem. Hij heeft er zelf een ander beeld van. "We hebben gesproken in september, ik heb een aanbod gekregen, wij hebben toen een tegenbod gedaan en daar is het gestrand. Op dit moment ligt het stil. We zitten nog niet in een vergevorderd stadium, maar ik laat het op me afkomen."

Hij voelt zich wel op zijn plek in Breda, zegt de middenvelder. "Laat ik vooropstellen dat ik me dit jaar, met de nieuwe trainers, echt gewaardeerd voel. Dat is wel eens anders geweest. Ze benaderen mij heel respectvol, dat waardeer ik absoluut. Ik sta open voor alles. Ik ben 26, het liefst wil ik de eredivisie in en als dat met NAC kan zou dat ideaal zijn. Als dat niet zo is: ik heb een aflopend contract en we zijn er nog niet uitgekomen. Als er een prachtige club komt, ga je er over nadenken, we gaan het zien. Na het tegenvoorstel is het gestrand."

Met NAC won hij vrijdag met 3-0 van FC Volendam. Op die manier kwam de eerste seizoenhelft ten einde voor de Brabanders. "Als ik het in één woord moet omschrijven: turbulent. We begonnen heel goed, daarna kwam corona, daarna werd het dramatisch en nu iets beter. We hebben het stabiel afgesloten, gelukkig. De afstand tot de promotieplekken is groot, maar dat houdt ons scherp. We mogen niks meer laten liggen en dat brengt drukt met zich mee. Daar moeten we mee dealen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen