Corona speelde Holmen parten: "Mentaal heel moeilijk"

19 december 2020, 14:56

Sebastian Holmen heeft behoorlijk last gehad van het coronavirus. De verdediger van Willem II had enige tijd last en bleef daarna enige tijd niet inzetbaar omdat hij positief bleef testen. Een vervelende tijd, zegt hij tegen het Brabants Dagblad.

Het duurde weken voordat hij weer aan het werk kon in Tilburg. "Ik bleef maar positief testen, heel irritant", aldus de Zweed. "Dat was mentaal moeilijk, want ik wilde het team helpen. En fysiek kon dat ook wel, maar het mocht natuurlijk niet. Ik moest thuis blijven." Tegen Vitesse deed hij in de beker deze week wel mee. Ondanks het 0-2 verlies, is hij niet ontevreden. "We hebben in ieder geval met z'n allen goed gestreden. Dat moeten we elke wedstrijd opbrengen en dan gaan we echt wel weer wedstrijden winnen. Daar ben ik van overtuigd."

Hij weet dat Willem II het moeilijk heeft dit seizoen. De ploeg staat zestiende en neemt het zondag op tegen AZ. "Toen leek alles vanzelf te gaan. We zaten in een flow. Je hoefde niet over dingen na te denken. En nu denk je vaak juist te veel na. Dat maakt het voetballen er niet gemakkelijker op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen