Veltman heeft het naar zijn zin: "Als jongen droom je hiervan"

19 december 2020, 16:55

Joël Veltman trok de deur bij Ajax na jarenlang in de Eredivisie te hebben gespeeld achter zich dicht. De verdediger koos voor een dienstverband bij Brighton & Hove Albion en daar heeft de 28-jarige international absoluut geen spijt van gekregen.

Tot dusver kwam hij tot negen optredens in de Premier League. "Ik heb een mooi huis aan het strand, ben overal dichtbij. Kwartier van het trainingsveld en een kwartier van het stadion af, dus ik voel me hier zeker thuis ja. Als jongen droom je van de Premier League en Brighton kwam twee jaar geleden voor het eerst naar mij toe", vertelt hij aan Ziggo Sport. "Dat streelde me, dat vond ik prachtig. Toen raakte ik geblesseerd aan mijn knie en vorig jaar mocht ik niet weg omdat Matthijs (De Ligt, red.) naar Juventus ging. Nu was het eigenlijk drie keer is scheepsrecht. De club wil klimmen en hogerop, dat trok me juist heel erg aan. Het trok me aan om deze club te helpen om hogerop te komen."

Brighton staat momenteel zestiende in de Premier League. Veltman hoopt dat er snel weer fans in alle stadions worden toegelaten. "Soms lijkt het wel een oefenwedstrijd. Nu loop het je veld op en je doet je ding, maar de sfeer is vele malen minder. Dat vergt nog meer van je mentale skills. Hopelijk gaan we een keer echt die 30.000+ aantikken, dan wordt het echt leuk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen