TOP Oss blijft winnen en snoept ook NEC drie punten af

19 december 2020, 18:43

TOP Oss heeft de uitstekende reeks in de Eerste Divisie ook tegen NEC een goed vervolg gegeven. Een goal van Kyvon Leidsman was genoeg om ook in Nijmegen drie punten te kunnen bijschrijven. De ploeg is al zes duels ongeslagen en won tegen NEC voor de vierde keer op rij. 

Voor NEC, dat al sinds eind september ongeslagen is, zal de nederlaag hard zijn aangekomen. Het leek in ieder geval ongeschonden de rust te gaan halen, tot Leidsman in de blessuretijd profiteerde van de ontstane chaos in de Nijmeegse achterhoede. Hij tekende voor de openingstreffer, waarbij ook NEC-doelman Norbert Alblas niet vrijuit leek te gaan. Pogingen na rust om gelijk te maken bleken vergeefs; NEC leed de eerste nederlaag sinds 27 september.

NEC blijft door de nederlaag op 31 punten staan: vier minder dan De Graafschap, één minder dan NAC en één meer dan FC Volendam. TOP Oss klimt naar de twaalfde plek. De Brabanders zijn aan een uitstekende reeks bezig. Deze begon met knappe gelijke spelen tegen FC Volendam en NAC Breda, waarna Jong AZ, Jong PSV, Jong FC Utrecht en nu ook NEC achtereenvolgens werden verslagen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen