Ronaldo en Morata stelen de show bij ruime zege op Parma

19 december 2020, 22:38

Juventus heeft zaterdagavond zonder al te veel problemen afgerekend met Parma. Een hoofdrol was weggelegd voor Cristiano Ronaldo en Álvaro Morata. Eerstgenoemde tekende voor twee treffers; de Spanjaard gaf twee assists en pikte laat in de wedstrijd ook zelf zijn doelpunt mee. De wedstrijd eindigde in een 0-4 overwinning.

Met Parma trof Juventus zaterdagavond de nummer veertien - en dus een laagvlieger in de Serie A. Dat was echter geen reden om de tegenstander te onderschatten. Die fout maakte AC Milan vorige week al, waarna het met 2-2 gelijkspeelde. Voor Juve was dat niet aan de orde: na 23 minuten kwam het op 0-1 door Dejan Kulusevski, die een lage voorzet van Morata in de verre hoek binnen schoot. Enkele minuten later stond de Spanjaard opnieuw aan de basis van een doelpunt. Dit keer was het Ronaldo die op indrukwekkende wijze boven zijn tegenstanders uit torende en de bal binnenkopte: 0-2.

Na rust ging Juve vrolijk verder waar het gebleven was. Opnieuw scoorde Ronaldo, dit keer met een schot in de verre hoek. In de slotfase pakte ook Morata zelf zijn doelpunt mee; hij kopte vijf minuten voor tijd eenvoudig de 0-4 binnen. De Oude Dame meldt zich na de overwinning op plek drie in de Serie A, met hetzelfde aantal punten (24) als nummer vier AS Roma. Van AC Milan en Inter is Juve nog respectievelijk vier en drie punten verwijderd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen