Schmidt weerlegt kritiek en zag aantrekkelijk duel tegen RKC

19 december 2020, 23:53

Roger Schmidt was na afloop van de wedstrijd tegen RKC Waalwijk zeer tevreden over de prestaties van zijn PSV. De ploeg won redelijk eenvoudig met 1-4 en speelde de wedstrijd volgens de trainer slim uit. De opvatting dat de wedstrijd er niet aantrekkelijker op werd door het spel van PSV, weerlegde hij.

"Ik vond het wel aantrekkelijk", zei Schmidt in gesprek met FOX Sports. "We scoorden vier heel goede goals en ook in de tweede helft waren we heel goed aan de bal. Het was een lang half seizoen, dus je moet slim zijn en als je 2-0 voor staat, moet je natuurlijk het balbezit gebruiken om wat energie te besparen. Ik denk dat we dat slim deden. We waren ook gevaarlijk in de aanval en uiteindelijk scoorden we ook de derde en de vierde treffer. Ik ben blij met het optreden, voor mij was het een goede wedstrijd."

De trainer wond zich voor rust behoorlijk op over het optreden van scheidsrechter Kevin Blom. Dat legde hij voor de camera uit. "Naar mijn mening werden de duels soms niet goed beoordeeld. Daarom was ik wat boos, maar alles is weer goed. We hebben erover gepraat en het is oké. Tijdens de wedstrijd strijdt iedereen voor de drie punten. Dat geldt ook voor mij. Dat is voetbal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen