Garcia wil Memphis niet kwijt: "We zijn veel sterker met hem"

20 december 2020, 12:06

Het zou zomaar kunnen dat Memphis Depay zaterdagavond zijn een-na-laatste wedstrijd voor Olympique Lyon heeft gespeeld. Willen Les Gones nog iets verdienen aan de Nederlandse aanvaller, dan moeten zij hem in de winter van de hand doen. Zijn trainer, Rudi Garcia, wil hem echter niet kwijt.

"We zijn in de laatste transferperiode vervuild, ik hoop niet dat dat tijdens winterse transferperiode weer gebeurt", doelt Garcia bij Téléfoot op de vele geruchten rond zijn spelers. "Memphis is een speler van wereldklasse en we zijn veel sterker met hem. Als we ambities hebben, dan blijft hij bij ons voor de tweede helft van het seizoen."

De Franse sportkrant L'Equipe schreef deze week dat Olympique Lyon niet onwelwillend tegenover een winters vertrek van Memphis Depay staat. Clubpresident Jean-Michel Aulas kondigde in november echter aan dat Lyon niet zal meewerken aan een transfer van Memphis, die begeerd wordt door het FC Barcelona van Ronald Koeman.

Mede door een doelpunt van Memphis won Olympique Lyon zaterdag met 1-4 van OGC Nice. Met een fraaie Panenka-strafschop opende de Nederlandse aanvaller de score in Zuid-Frankrijk. Tino Kadewere, Karl Toko Ekambi en Houssem Aouar maakten de andere doelpunten namens Lyon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen