Koeman geniet volledige steun interim-president Barça

20 december 2020, 12:04

FC Barcelona blijft matig presteren in de Spaanse competitie, maar Ronald Koeman hoeft vooralsnog niet te vrezen voor zijn baan. Carles Tusquets, interim-voorzitter van de Catalaanse club, ziet het nog altijd zitten in de Nederlandse trainer.

"Of Ronald Koeman bang moet zijn ontslagen te worden omdat de resultaten in La Liga tegenvallen? Ik wijs geen schuldige aan. Ronald Koeman doet het goed en heeft mijn volledige steun. Ik heb meerdere malen met hem geluncht en hij lijkt optimistisch", zei Tusquets na het 2-2 gelijkspel tegen Valencia tegen Cuatro.

Lees ookKoeman verklaart puntenverlies en reserverol Frenkie de Jong

Tegen Valencia leed het team van trainer Ronald Koeman alweer het zevende puntenverlies in twaalf wedstrijden. Het teleurstellende gelijkspel zorgt voor harde kritiek op Barça in de Spaanse sportkranten. Sport focust zich op Lionel Messi en stelt dat de Argentijn simpelweg te weinig goede teamgenoten om zich heen heeft staan.

'Het is duidelijk dat zijn leeftijd een handicap is, maar Leo is even oud als Karim Benzema en Robert Lewandoswki en zelfs minder oud dan Luis Suárez en Cristiano Ronaldo, om er maar een paar te noemen. Leo's probleem is niet Messi. Het zijn de spelers om hem heen. Deze middelmatigheid raakt hem. Met de blessures van Fati en Dembélé heeft Messi nog nooit slechtere partners gehad dan nu. Hij is meer alleen dan ooit. Messi mist ze.'

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen