Thuram diep door het stof: 'Had nooit mogen gebeuren'

20 december 2020, 12:31   Bijgewerkt: 20 december 2020, 13:46

Een lange schorsing dreigt voor Marcus Thuram. De Franse aanvaller van Borussia Mönchengladbach baarde zaterdagavond opzien door 1899 Hoffenheim-verdediger Stefan Posch in het gezicht te spugen. Thuram heeft veel spijt van zijn actie.

Het spugen naar een tegenstander hoort niet thuis op een voetbalveld, maar in deze coronatijd kan het helemaal niet door de beugel. 'Er is vandaag iets gebeurd wat niet in mijn karakter ligt en wat nooit mag gebeuren. Ik reageerde op een verkeerde manier op een tegenstander, waarna per ongeluk iets gebeurde', schrijft Thuram op Twitter.

'Ik bied mijn excuses aan iedereen aan, aan Stefan Posch, aan mijn tegenstanders, aan mijn teamgenoten, aan mijn familie en aan iedereen die mijn reactie heeft gezien. Natuurlijk accepteer ik alle consequenties van mijn actie', betuigt de 23-jarige Thuram spijt.

Borussia Mönchengladbach-trainer Marcos Rose schaamt zich voor de actie van Thuram. "Namens de club wil ik excuses aanbieden voor het gedrag van Thuram. Dit kan niet", is de oefenmeester stellig. "Marcus is een goed mens. De stoppen moeten bij hem zijn doorgeslagen, anders kan ik zijn gedrag niet verklaren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen