Frustratie bij Heerenveen: "We geven deze wedstrijd gewoon weg"

20 december 2020, 19:52

Verrassend ging sc Heerenveen zondag ten onder tegen Heracles Almelo (1-2). Trainer Johnny Jansen sprak van een grote teleurstelling en vond dat de houding van zijn spelers niet goed was. Hij zag dat het name qua verdediging onvoldoende was.

"We geven deze wedstrijd gewoon weg", zegt de coach tegen de Leeuwarder Courant. Met name bij de goal van Delano Burgzorg zag Heerenveen er niet goed uit. "Daar werd door een paar spelers van ons halfslachtig verdedigd. Meerdere mensen gingen de fout in. Dat kan gewoon niet op dit niveau. Ik ben daar echt doodziek van. Voor de wedstrijd maak je duidelijke afspraken met elkaar. En dan geef je het op zo'n manier weg."

Heerenveen speelt midweeks tegen Feyenoord en liet zondag dus na om met een goed gevoel naar die wedstrijd toe te leven. "We hebben veel weinig gecreëerd en waren zelf ongelooflijk slordig in balbezit. Daardoor kwamen we zelf nooit echt aan het voetballen toe. We maakten uiteindelijk via Joey Veerman nog een goede goal. Maar al met al was het gewoon te weinig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen