Ten Hag steunt Promes: "We hebben Quincy hard nodig"

21 december 2020, 08:11

Erik ten Hag heeft afgelopen weekend geen enkele twijfel gekend over het inbrengen van Quincy Promes. De oefenmeester bracht de veelbesproken aanvaller tegen ADO Den Haag halverwege binnen de lijnen, nadat die afgelopen week nog was gearresteerd en heel de wereld over ging. De hoofdrolspeler zelf was dolblij met het vertrouwen vanuit de club.

"We hebben gesproken, zijn koppie stond goed en er is een aantal voorwaarden gesteld, die tussen Quincy en mij blijven. In zo'n geval staat niets speelminuten in de weg. We hebben Quincy hard nodig", legde de oefenmeester uit tegenover dagblad Trouw. Volgens Ten Hag speelde Promes zelfs 'uitstekend' en was hij vooral blij met de minuten die Promes kon maken, helemaal in de wetenschap dat hij afgelopen week amper kon trainen.

Lees ook: Ten Hag wil Álvarez houden: "Elke speler hard nodig"

De buitenspeler zelf voelde de steun van Ajax en zijn coach ook, zo vertelde hij tegenover FOX Sports. "Ik heb het achteraf meegekregen hoe de club me steunt. Het was fijn dat ik de trainer door de telefoon weer kon spreken. Het is echter niet alleen Erik ten Hag die me steunt, maar mijn team en heel Ajax. Dat betekent dat mensen in me geloven en ik waardeer dat heel erg", verzekerde Promes, die naar eigen zeggen net zo geschrokken was als de buitenwereld.

"Dat helpt me ook om me te focussen, want aan alle randzaken en mijn privéleven wil ik geen energie verspillen. Voor iedereen was het een moeilijke situatie en schrikken, maar uiteindelijk moet je alleen naar de toekomst kijken. Daar hebben we invloed op en wat is gebeurd, is gebeurd", zei Promes. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen