Gakpo dankt spitsentrainer Zenden na fraaie goal bij RKC

21 december 2020, 08:32   Bijgewerkt: 21 december 2020, 09:52

Cody Gakpo maakte afgelopen weekend alweer zijn achtste doelpunt in dit seizoen namens PSV. De Eindhovenaar liet maar weer eens zien over een geweldige trap te beschikken en dankt daarvoor mede spitsentrainer Boudewijn Zenden. "Met Boudewijn kijk ik hoe je een bal vanuit een lastige hoek goed op doel kan schieten."

Dat vertelt Gakpo tegenover het Eindhovens Dagblad over zijn doelpunt tegen RKC Waalwijk, die fraai geplaatst was. "Hij zat er aardig in, ik blijf mezelf ontwikkelen. Ook dankzij de andere trainers en het team", benadrukte Gakpo na de 1-4 zege bij RKC Waalwijk.

Daarin kwam de buitenspeler 'slechts' tot één goal, mede omdat hij twintig minuten voor tijd gewisseld werd door trainer Roger Schmidt. "Ik wil het liefst blijven staan, dat wil iedereen. Maar ik begrijp dat de trainer me wisselde. Door het drukke schema hebben we iedereen nodig, het is fijn dat de trainer opties heeft om te rouleren."

Met Mathias Kjølø (19) en Yorbe Vertessen (19) en Fredrik Oppegard (18) kwamen er veel jonge spelers in. Ondanks dat Gakpo nog maar 21 jaar is, probeerde hij de talenten te helpen. "Die jongens doen hun best en verdienen het om minuten te maken, de trainer laat ze niet zomaar meedoen. En als ze vragen hebben, helpen we ze als team. Ik ook ja, al ben ik zelf ook nog jong."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen