El Ghazi volgens Dean 'opgeleefd' nadat hij stopte met Twitter

21 december 2020, 09:57   Bijgewerkt: 21 december 2020, 10:02

Anwar El Ghazi (25) heeft sindskort geen twitteraccount meer en dat is een van de redenen dat de buitenspeler meer floreert de laatste tijd bij Aston Villa. De Nederlander sloot zijn social media-account, om minder oog te hebben voor (de vele) kritiek aan zijn adres. Met twee treffers hielp hij zijn ploeg zondagavond aan de 0-3 zege op West Bromwich Albion.

Tegen Wolverhampton Wanderers was El Ghazi recent ook al trefzeker en tegen Burnley speelde de buitenspeler – op de afronding na – ook al een goede wedstrijd namens Aston Villa. El Ghazi heeft zich definitief terug in de kijker gespeeld van coach Dean Smith. "Ik ben blij dat hij Twitter afgesloten heeft, want hij oogt nu sterker", loofde de manager El Ghazi tegenover The Birmingham Mail.

"Social media kunnen je soms helpen als voetballer om je boodschap te verspreiden. Maar het is ook een plek waar je heel veel kritiek op je afgeschoten krijgt. Niet alleen op je spel, maar soms ook op je uiterlijk of als je iets zegt", zei Smith. Volgens hem had El Ghazi zichtbaar last van die kritiek en was het dus voor hem beter om verder te gaan zonder Twitter.

El Ghazi: had er tegen Burnley al twee moeten maken

De hoofdrolspeler zelf was ook blij met zijn doelpunten, maar was ook kritisch op zijn eigen prestatie. "Tegen Burnley waren we heel ongelukkig in de afronding, ploeggenoten en ik ook", zei El Ghazi over de doelpuntloze remise eerder deze week op het clubkanaal. "Ik speelde niet slecht, maar toen had ik er zeker ook al twee moeten maken", was hij zelfkritisch. "Het ziet er allemaal beter uit dit seizoen dan het vorig jaar. Iedereen weet wat we moeten doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen