'FC Twente-huurling Lamprou keert terug naar PAOK Saloniki'

21 december 2020, 11:25   Bijgewerkt: 21 december 2020, 12:45

FC Twente raakt Lazraos Lamprou (23) vermoedelijk alweer snel kwijt. De buitenspeler wordt dit seizoen gehuurd van PAOK Saloniki, maar de Grieken krijgen de aanvaller in de winterstop terug. Met in totaal acht optredens – voornamelijk invalbeurten – is de schade voor trainer Ron Jans te overzien, wel heeft hij een optie minder voorin.

Dat schrijft journalist Sander Berends althans. Lamprou werd in het seizoen 2018/19 gehuurd door Fortuna Sittard, waar hij met zeven goals en acht assists een prima indruk maakte bij Fortuna Sittard. PAOK Saloniki haalde de buitenspeler vervolgens terug, maar in Griekenland kon hij nog niet doorbreken. Een nieuwe verhuurbeurt in Nederland werd echter niet zo'n succes als de eerste keer het geval was. Hoewel FC Twente de berichtgeving volgens onder andere RTV Oost, nog ontkent, krijgt het nieuws na de jaarwisseling in de transferperiode vast nog een vervolg.

Mede door de goede prestaties van Queensy Menig, Danilo en Vaclav Cerny kwam Lamprou maar weinig tot spelen toe bij FC Twente. In de laatste zeven officiële wedstrijden, viel hij nog slechts eenmaal in onder Jans. Alleen in de KNVB Beker begon hij in de basis, maar dat was juist een van de meest teleurstellende wedstrijden dit seizoen (1-3 verlies tegen De Graafschap).

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen