'Juventus mengt zich in strijd om handtekening Memphis'

21 december 2020, 21:35

Memphis Depay heeft er een aanbidder bij. Juventus mengt zich volgens Tuttosport in de strijd om de handtekening van de 26-jarige Nederlandse aanvaller. Trainer Andrea Pirlo wil er graag nog een aanvallende versterking bij, daar hij voorin niet heel veel te kiezen heeft.

Met Cristiano Ronaldo, Álvaro Morata en Paulo Dybala heeft Pirlo weinig pure aanvallers tot zijn beschikking. Technisch directeur Fabio Paratici wil derhalve graag nog een aanvaller toevoegen aan de selectie van Pirlo. Naast Memphis zou ook Arek Milik in beeld zijn bij de Oude Dame. De voormalig Ajacied beschikt bij Napoli over een aflopend contract.

Ook Memphis loopt over een half jaar uit zijn contract. Hij was afgelopen zomer heel dicht bij een overgang naar FC Barcelona, maar de Catalaanse club kon hem vanwege grote financiële problemen niet overnemen van Olympique Lyon. Memphis zou nog altijd de overstap willen maken naar Camp Nou.

Memphis zou in januari kunnen vertrekken bij Lyon, al wil zijn trainer Rudi Garcia hem niet kwijt. "Memphis is een speler van wereldklasse en we zijn veel sterker met hem. Als we ambities hebben, dan blijft hij bij ons voor de tweede helft van het seizoen", zei Garcia onlangs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen