Koster sprak met te uitbundig juichende Nunnely

22 december 2020, 08:24   Bijgewerkt: 22 december 2020, 08:38

Ché Nunnely is maandagochtend streng toegesproken door trainer Adrie Koster. De Willem II-coach was niet te spreken over hoe zijn aanvaller zondagmiddag stond te juichen na zijn treffer tegen AZ, terwijl zijn ploeg nog altijd met 5-3 achterstond. Dit kon worden opgevat als provocatie richting de technische staf, omdat Nunnely voor dat duel naar de bank was verwezen.

"Nunnely heeft verklaard dat hij juichte uit pure vreugde om zijn doelpunt en dat hij er geen andere bedoelingen mee had", verzekerde Koster aan het Brabants Dagblad. "Hij was zich van geen kwaad bewust. Ik heb hem uitgelegd dat hij bij Willem II niet in een situatie zit om al te uitbundig te zijn na zo'n doelpunt. Door de positie op de ranglijst wordt elke handeling op een weegschaal gelegd."

Ook Görkem Saglam kon rekenen op een gesprek met de trainer. De middenvelder vormde met een aantal ploeggenoten de muur bij een vrije trap van AZ, maar sprong op rare wijze opzij, waardoor Teun Koopmeiners kon binnen schieten. "Ook dat was geen kwade opzet", aldus Koster. "Saglam dacht dat Koopmeiners de bal langs de muur zou schieten. Hij wilde in de baan van het schot komen, maar in zulke situaties is het een kwestie van naar de keeper luisteren. Die geeft aan hoeveel mensen er in de muur moeten staan." Over de wedstrijd, waarin Willem II een 0-2 voorsprong weggaf, is Koster duidelijk. "Je kunt nog zo aardig voetballen en de boel nog zo goed neerzetten, maar als er vijf spelers in de fout gaan, is daar niet tegenop te voetballen."

Morgenavond (woensdag) wacht het slecht presterende Willem II opnieuw een zware klus. In eigen huis krijgt het bezoek van koploper Ajax. Deze laatste wedstrijd voor de winterstop begint om 18:45 uur. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen