Sierhuis geopperd als versterking voor Feyenoord

22 december 2020, 10:40   Bijgewerkt: 22 december 2020, 10:54

Feyenoord gaat zich deze winter opnieuw richten op het vinden van een versterking in de spits. Het ontbreekt de Rotterdammers duidelijk aan scorend vermogen: Nicolai Jørgensen en Bryan Linssen, de twee spelers die in de spits hebben gespeeld, scoorden allebei vooralsnog slechts één keer. Stade Reims-spits Kaj Sierhuis wordt daarom geopperd als mogelijke versterking.

De naam werd genoemd door Vincent Schildkamp in het programma Voetbalpraat. "Dat hoorde ik voorbij komen. Hij speelt niet heel veel in Frankrijk en is een jongen die bij Jong Oranje wel makkelijk doelpunten maakt." Kenneth Pérez vroeg zich daarop af of Feyenoord Sierhuis als het echt geïnteresseerd was niet al eerder had opgepikt, maar werd er door Feyenoord-wachter Mikos Gouka op gewezen dat de club daar geen geld voor heeft. Hij weet dat huren de enige optie is voor de Rotterdammers.

Sierhuis maakte op 31 januari van dit kalenderjaar de overstap van Ajax naar Stade Reims. Het halfjaar ervoor speelde hij op huurbasis bij FC Groningen, waar hij in zestien Eredivisiewedstrijden zes keer scoorde en drie assists gaf. In Frankrijk speelde hij vooralsnog zes wedstrijden als basisspeler en zeven als invaller. In die optredens scoorde hij nog niet en gaf hij één assist. Bij Jong Oranje scoort hij er inderdaad wel op los: in oktober en november maakte hij hattricks tegen Cyprus (0-7) en Wit-Rusland (5-0). 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen