Juventus beleeft absolute horrordag met 0-3 verlies

22 december 2020, 22:51

Het is een dramatische dag geworden voor Juventus. De ploeg van Andrea Pirlo hoorde eerder vandaag dat de drie punten voor de automatische overwinning op Napoli niet meer van kracht zijn door het succesvolle beroep van de Napolitanen. Daardoor moet die wedstrijd alsnog gespeeld worden. Dat was niet het enige slechte nieuws, want vanavond werd er met 0-3 verloren van Fiorentina.

Dat kan een regelrechte verrassing genoemd worden, omdat Fiorentina slechts vijftiend staat in de competitie. Juventus was nog ongeslagen, maar beleefde vanavond een kansloze nederlaag. Dusan Vlahovic werd na drie minuten diep gestuurd en tikte binnen. Matthijs de Ligt was de spits kwijt en zag hem eenvoudig scoren. Toen Juan Cuadrado vervolgens ook nog een rode kaart kreeg na achttien minuten, werd het een zware avond.

Juventus kon het niet meer omdraaien en liep in de tweede helft compleet in het mes. Een eigen goal van eigen goal Alex Sandro betekende een kwartier voor tijd de 0-2 en het werd nog erger, omdat Martín Cáceres (oud-Juventus) ook nog de 0-3 scoorde. Dat was niet het enige wat slecht nieuws was voor Juve, omdat De Ligt het veld ook nog moest verlaten met een blessure. Voor Fiorentina, waar Sofyan Amrabat in de basis stond, werd het een heuglijke dag. Voor Juventus uiteraard niet.

Door de dag waarop alles misging, staat Juventus nu vierde in de Serie A. De achterstand op koploper AC Milan, dat nu als enige nog ongeslagen is, bedraagt liefst zeven punten. Zodoende wordt de druk op trainer Pirlo ook groter en groter, want hij heeft dit seizoen nog nauwelijks kunnen overtuigen in zijn eerste jaar als hoofdtrainer in de top.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen