Dumfries over slechte start: "Schmidt werd een beetje kwaad"

22 december 2020, 23:12

PSV won dinsdag met 4-1 van VVV-Venlo, maar moest er wel even aan trekken. Door een slechte start kwam de topclub namelijk met 0-1 achter. Het zorgde voor woede bij coach Roger Schmidt, zag aanvoerder Denzel Dumfries.

In de rust zag de captain een boze trainer voor de groep staan. "Hij werd een klein beetje kwaad. En terecht. Hij zei dat we er meer energie in moesten leggen en het meer als team moesten doen. Dan zie je in de tweede helft ook wel dat je direct kansen creëert. Soms is het wel eng hoor, als Schmidt kwaad wordt. Gelukkig hebben we dat nog maar één keer meegemaakt, dat ie echt kwaad werd. Dat was thuis tegen PAOK in de Europa League, toen we halverwege achter stonden. Dan is hij in zijn woorden wat feller en dan begint hij ook in het Duitse te praten, terwijl hij dat normaal gesproken in het Engels doet. Af en toe zit hij in zijn emoties", zei Dumfries tegen FOX Sports. Zelf sprak de verdediger van een 'schandalige eerste helft'.

Na de pauze ging het beter, merkte Dumfries. "Het was niet echt een mooie zege, maar uiteindelijk wel een verdiende zege. Het belangrijkste is dat je deze wedstrijd wint, zeker omdat het de laatste voor de winterstop was. De jongens zitten toch wel een beetje in de vermoeidheid. Ik ook. Je voelt je spieren op een gegeven moment wel. Het is hoe het is. We zijn gezegend dat we mogen voetballen, zo bekijk ik het."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen