Captain Post fileert teamgenoten: "We geven weer cadeautje weg"

22 december 2020, 23:44

Het is VVV-Venlo niet gelukt om te stunten op bezoek bij PSV. Ondanks een 0-1 voorsprong werd er met 4-1 verloren. Aanvoerder Danny Post had geen goed woord over voor zijn ploeggenoten. Hij vond dat zijn team de zege erg makkelijk weggaf.

"Op voorhand zeg je: 4-1 verliezen bij PSV behoort tot de mogelijkheden, maar in de eerste helft maakten we het ze erg moeilijk. In de rust zeiden we tegen elkaar dat we minimaal hetzelfde moesten blijven brengen, maar als je dan de tweede helft ziet…", zei hij volgens De Telegraaf tegen FOX Sports. De manier waarop Chris Kum een penalty weggaf, vond Post niet kunnen. "Het is niet de eerste keer dat Chris doet. Hij heeft veel ervaring. Waarom hij dan toch zoiets doet? Ja, dat moet je aan hem vragen."

Linksback Lukas Schmitz kreeg ook kritiek, omdat hij Oliver Boscagli liet scoren. "Eigenlijk vind ik die corner nog het ergst. ,We staan man op man, maar hij kopt die bal zo binnen. Ik vind het echt schandalig. Dat duel mag je niet verliezen. Volgens mij was die PSV'er ook maar 1,10 meter groot. We geven gewoon weer een cadeautje weg. Zo van: hier heb je hem."

Al met al een zeer teleurstellende avond voor Post en VVV, die nu als nummer vijftiende winterstop ingaan. "Ja, lekker dat we nu even een break hebben. Ik vind het persoonlijk ook wel lekker. Even niemand zien..."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen