Concurrentie voor Hateboer: Atalanta strikt Maehle

23 december 2020, 08:22   Bijgewerkt: 23 december 2020, 08:43

Hans Hateboer mag zich nu alvast gaan voorbereiden op een hevige concurrentiestrijd. Na de jaarwisseling voegt zijn werkgever Atalanta namelijk een nieuwe rechtsback toe aan de selectie. Joakim Maehle wordt voor een bedrag van rond de vijftien miljoen euro overgenomen van KRC Genk.

De transfer betekent slecht nieuws voor John van den Brom, de coach van Genk. Hij neemt afscheid van de rechtsachter die dit seizoen zestien competitieduels in actie kwam. Daarin was hij eenmaal trefzeker en leverde hij vier assists af. Hateboer is dit seizoen bij Atalanta opnieuw vaste waarde, maar Maehle lijkt een geduchte concurrent. De 23-jarige verdediger speelde tot nu toe zes keer voor het Deense nationale elftal.

Het bestuur van Genk is trots op de verkoop, zo laat het op de clubwebsite weten. "We zijn trots om opnieuw een ambassadeur van de club af te leveren aan een top 5-competitie. "Hij maakte deel uit van de kampioenenploeg en door zijn sterke prestaties in de Champions League wekte hij de interesse van meerdere clubs uit grote competities", klinkt het bij Genk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen