Schmidt predikt rust: "Januari niet beslissend"

23 december 2020, 11:50

PSV bleef dinsdagavond met een betrekkelijk eenvoudige zege op VVV-Venlo (4-1) in het spoor van koploper Ajax. Als de Amsterdammers het slotstuk van 2020 op bezoek bij Willem II winnend afsluiten, bedraagt het verschil tussen de voornaamste concurrent drie punten. In januari speelt PSV flink wat toppers, maar bepalend voor de eindstrijd is dat volgens Schmidt niet.

In een maand tijd treft PSV Ajax, AZ én Feyenoord. Hij begint na de winterstop met een bezoek aan koploper Ajax. "Ik geloof niet dat januari beslissend is", aldus Schmidt voor de camera van de NOS. "We zitten nog niet op de helft van de competitie. Het is de bedoeling om op het einde goed te zijn en tot die tijd een zo goed mogelijk uitgangspositie te verkrijgen."

Schmidt leek gisteravond een flinke domper te verwerken te krijgen, nadat toptalent Mohamed Ihattaren geblesseerd naar de kant moest. De Duitser nam echter de zorgen bij PSV-supporters meteen weg. "Hij heeft een tik gekregen helemaal aan het begin van de wedstrijd, maar het valt wel mee. Een kneuzing, dat is alles..."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen