Brood kan met ADO ineens naar veilige plek: "Zou mooi zijn"

23 december 2020, 13:27

ADO Den Haag wacht nog altijd op de eerste overwinning onder hoofdcoach Ruud Brood. De Hagenaars snakken naar de drie punten, aangezien het momenteel op de zeventiende plaats staat. De clash met mede-degradatiekandidaat PEC Zwolle lijkt daarom op een uitstekend moment te komen. 

Vlak voor de jaarwisseling nog even drie punten bijschrijven, het is het ideale scenario voor Brood. "Het zou mooi zijn, daar moeten we ook voor gaan", zegt hij in gesprek met Omroep West. "Niet dat we dat hiervoor niet deden, maar het zou een mooie afsluiting van het jaar zijn." ADO kan met een zege zomaar ontsnappen van de gevaarlijke zeventiende plek. Als concurrent Willem II niet weet te stunten tegen Ajax, klimt ADO naar de veilige vijftiende plaats.

Brood neemt het met Utrecht op tegen de huidige nummer elf van de ranglijst. "PEC is een tegenstander die goed kan combineren en graag wil voetballen", aldus de coach. "Wij mogen PEC Zwolle echt niet onderschatten. Daarentegen spelen wij thuis en moeten wij vol voor de winst gaan." Brood vindt PEC van een ander niveau dan bijvoorbeeld hekkensluiter FC Emmen. "Ik vind PEC beter qua voetbal. Dat ze qua resultaten de laatste tijd minder zijn, kan ik moeilijk inschatten. Ik vind wel dat PEC meer kwaliteit heeft dan Emmen.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen