Kroos verbaasd over podiumplek Messi: "Niet goed gedaan"

23 december 2020, 14:19

Robert Lewandowski werd afgelopen week door de FIFA uitgeroepen tot beste speler van het kalenderjaar. Daarover ontstrond weinig ophef: de Poolse aanvalsleider was met afstand de allerbeste. Maar over de rest van het podium werd na afloop veel gediscussieerd. Met name de derde plaats voor Lionel Messi was onderwerp van gesprek.

In zijn eigen podcast geeft Real Madrid-middenvelder Toni Kroos aan geen voorstander te zijn van de podiumplek van Messi. "Hij had in mijn ogen de top drie niet mogen halen. Ik denk niet dat hij het dit jaar erg goed heeft gedaan", doelt hij op de matige prestaties van de Argentijnse ster. Wél was de Duitse middenvelder lyrisch over de keuze voor Lewandowski. "Hij verdient het, zeker weten."

Lewandowski werd afgelopen seizoen topscorer van de Bundesliga en Champions League, terwijl hij beide competities wist te winnen. Bovendien veroverde de Pool met Bayern München de DFB Pokal. Ook dit seizoen draait Der Rekordmeister weer op volle toeren. Na de 1-2 zege op Bayer Leverkusen van afgelopen weekend staat Bayern opnieuw bovenaan in de competitie.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen