Letsch temt 'lastige jongens': "Het zijn teamspelers"

23 december 2020, 15:56

Vitesse presteert dit seizoen fantastisch en kan vanavond met een zege op bezoek bij AZ in het spoor blijven van koploper Ajax. Bij de Arnhemmers blinken twee spelers uit: Riechedly Bazoer en Oussama Tannane. Het duo kreeg de laatste jaren geregeld het predikaat 'lastige jongen', maar heeft Vitesse dit seizoen al regelmatig bij de hand genomen.

Letsch prijst zijn smaakmakers in gesprek met FOX Sports. "Oussama en RIechedly zijn goede teamspelers. Ik hoop dat mensen dat zien en ze niet alleen maar beschouwen als goede artiesten." De Duitser geeft het duo dit seizoen extreem veel vrijheid, al relativeert hij dat zelf. "Tannane heeft bijvoorbeeld een vrije rol, maar hij krijgt ook verdedigende taken mee."

Ook Bazoer moet zich aan het plan houden. Hij speelt dit seizoen als centrumverdediger. "Verdedigend weet hij wat hij moet doen. Ik hoef hem alleen niet vol te stoppen met opdrachten. Hij heeft een goed gevoel voor ruimte." De Arnhemse formatie bezet momenteel de derde plaats in de Eredivisie. De achterstand op koploper Ajax bedraagt vier punten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen