Emoties bij Bazoer na wissel: "De trainer is de baas"

23 december 2020, 19:58

Riechedly Bazoer baalde als een stekker dat hij naar de kant moest tijdens AZ - Vitesse (3-1). De verdediger/middenvelder kampte met hamstringklachten en verliet het veld in de zeventigste minuut, om daarna boos en teleurgesteld op de bank plaats te nemen. Volgens hem kwamen die emoties omdat hij de ploeg graag wilde helpen.

"Ik wil altijd spelen en het team helpen", legde hij uit aan FOX Sports. "Ik wilde er ook niet uit, maar loop al vier weken rond met hamstringklachten. De trainer beschermde me, want ik wil altijd op het veld staan en de ploeg helpen. Uiteindelijk was het wel een goede keuze van de trainer, omdat ik al vier weken klachten heb. Vandaag waren er twee extreme momenten. De trainer is altijd de baas. Als hij me wisselt, moet ik dat accepteren."

Hij zag dat tegenstander AZ een plan had bedacht om hem en Oussama Tannane uit de wedstrijd te spelen. "Ze probeerden wel wat te doen op Tannane en mij, door de as dicht te zetten. Toch had ik voor mijn gevoel toch nog best veel ruimte. Alleen we begonnen niet goed en kregen een goal tegen. Toen hebben we dat omgezet waardoor ik meer op Stengs ging spelen. Volgens mij controleerden wij de wedstrijd en kregen de kansen, alleen scoorden we niet."

De focus van Bazoer en Vitesse kan nu op 2021. Of hij na de transferperiode nog in Arnhem speelt, kan hij niet met zekerheid zeggen. "Ik heb wel de ambities om hoger op te spelen. Wie weet of het al in de winterstop al gebeurt, want de voetbalwereld is raar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen