Koeman boos, Castelen optimistisch

12 juli 2006, 01:28

De blessure die Romeo Castelen dinsdag opliep in het verloren oefenduel met Katwijk, valt mee. De rechtsbuiten viel uit met een op het oog zware enkelblessure, maar Castelen verwacht niet dat hij lang buitenspel zal staan. "Het is een kneuzing aan de enkel, ik denk dat ik er een paar dagen last van heb", zegt hij op de website van Feyenoord.

Het goede nieuws over de blessure van Castelen is overigens voor trainer Erwin Koeman slechts een schrale troost. De oefenmeester is woedend over de nederlaag die zijn ploeg leed tegen de amateurs van Katwijk. "Voetbal draait om initiatief, inzicht en durven voetballen. Dat ontbrak eraan in de eerste helft. Het was heel onwennig. Dat je vervolgens verliest van een amateurclub, is moeilijk te accepteren."

"Maargoed, we moeten ons nu niet gek laten maken. Aan een 1-0 nederlaag heb je tijdens een voorbereiding meer dan aan een 20-0 overwinning. De jongens zijn erg teleurgesteld, wat ik als goed teken beschouw. We gaan nu gewoon door, we hebben nog hele reeks oefenwedstrijden te spelen", aldus de oefenmeester op feyenoord.nl.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen