Real Madrid wint zakelijk en meldt zich weer naast Atlético

23 december 2020, 21:52

De decembervorm van van Real Madrid is uitstekend te noemen. Woensdagavond heeft de ploeg van Zinedine Zidane met 2-0 gewonnen van Granada en dat was een verdiende overwinning te noemen.

Real had een groot veldoverzicht tegen Granada, dat eveneens bezig is aan een goed seizoen. De tegenstander staat zesde in de competitie, maar had weinig in de melk te brokkelen tegen Real Madrid. De thuisploeg had verreweg het meeste balbezit en kreeg de grootste kansen, maar het duurde even totdat de eerste goal viel. Middenvelder Casemiro brak de ban met een rake kopstoot in de 57ste minuut. De Braziliaan scoorde op aangeven van Marco Asensio.

Real, met Eden Hazard weer op de bank, drukte door en scoorde laat in de wedstrijd ook de 2-0. Man in vorm Karim Benzema maakte er op aangeven van Marco Asensio 2-0 van. Real meldt zich weer aan kop en staat in punten gelijk met Atlético Madrid, dat nog wel twee duels moet inhalen. De vijfde zege op rij heeft er in ieder geval voor gezorgd dat de witte formatie uit Madrid weer volle bak om de titel kan strijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen